hvad ser dine venner, når du sletter din facebook-konto? - September 2022

Forskellen mellem deaktivering og sletning af Facebook-konto forklaret 2017

Når din Facebook-konto er deaktiveret: Ingen andre kan se din profil. Nogle oplysninger, såsom beskeder, du har sendt til venner, er muligvis stadig synlige. Dine venner kan stadig se dit navn på deres venneliste. … Gruppeadministratorer kan muligvis stadig se dine indlæg og kommentarer sammen med dit navn. 16. april 2018

Sådan bruger du Facebook: Hvad sker der, når du sletter en venneanmodning?



Relaterede indlæg:

  1. hvad ser mine venner, når jeg sletter min facebook-konto?
  2. hvad ser venner, når du sletter facebook-konto?
  3. hvordan kan jeg slette alle mine facebook venner?
  4. hvordan sletter man permanent Facebook-venner?
  5. hvordan sletter man venner på facebook 2022?
  6. hvordan ophæver jeg venner med alle mine venner på facebook?
  7. hvordan alfabetiseres venner på facebook?
  8. stjerne venner på facebook?
  9. hvordan rydder jeg min venneliste på facebook?
  10. hvordan finder du deaktiverede venner på facebook?
  11. top 9 venner på facebook tidslinje betydning?
  12. hvorfor er facebook-venner ikke i alfabetisk rækkefølge?
  13. hvordan fjerner du venner fra facebook on free fire?
  14. facebook venneliste alfabetisk rækkefølge?
  15. hvordan bestemmer facebook, hvilke venner der skal vises på chat?
  16. Facebook-venners aktivitetssidebjælke forsvundet?
  17. hvordan man sletter venner på ord med venner?
  18. mangler besked-knap på venners facebookside?
  19. hvordan sletter jeg en Words with friends-konto?
  20. hvordan sletter jeg mine ord med venners konto?
  21. hvordan sletter man ord med venners konto?
  22. hvordan sletter jeg min facebook-konto på facebook-appen?
  23. hvordan sletter jeg min facebook-konto fra facebook-appen?
  24. hvad ser venner, når whatsapp-konto slettes?
  25. hvordan laver man en ny konto på ord med venner?
  26. hvordan deaktiverer jeg ord med venners konto?
  27. hvordan får jeg mine gamle ord med venners konto tilbage?
  28. hvordan kan jeg slette venner fra imo?
  29. hvordan sletter du venner på sjov løbetur?
  30. hvordan sletter man venner på sjov løb 2?
  31. 3ds hvordan sletter man venner?
  32. hvordan sletter man 3ds venner?
  33. hvordan sletter man venner på ps4?
  34. vil mine venner vide, om jeg sletter snapchat?
  35. hvordan sletter man venner på minecraft pe?
  36. hvordan sletter man venner på yelp?
  37. hvordan sletter man yep venner?
  38. hvordan sletter man venner på kakao?
  39. hvordan massesletter man venner på ps4?
  40. hvordan sletter man flere venner på ps4?